20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Παροξυσμός… χωρίς προηγούμενο για Ρεάλ! (pics)

Η προσμονή των φίλων του Παναθηναϊκού για τους αγώνες με τη Ρεάλ είναι τεράστια, καθώς αναμένεται πριν καν πει κανείς... ΟΑΚΑ, να έχουν εξαφανίσει και τα εισιτήρια του δεύτερου παιχνιδιού.

«Τρέλα» επικρατεί για ακόμη μία χρονιά στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού στη διαδικασία των playoffs, με τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης να πλησιάζουν. Πριν καν φτάσουμε, όμως, στο πρώτο (17/4) φαίνεται πως σήμερα κιόλας (10/4), ήτοι μία εβδομάδα νωρίτερα, θα έχουμε sold out και για το δεύτερο επίσης (19/4).

Το μυαλό των φίλων των «πρασίνων» είναι... μόνο στο Final Four και στο να σπρώξουν τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ προς αυτή την κατεύθυνση. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που μπορείτε να δείτε ακολούθως, με τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Viva να σταματά να λειτουργεί σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ σε μία εξ αυτών οι άνθρωποί της αποφάσισαν να σταματήσει για λίγο η πώληση των εισιτηρίων του δεύτερου αγώνα, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Το «παραθυράκι» της πώλησης των εισιτηρίων του παιχνιδιού της 19ης Απριλίου άνοιξε και πάλι, με το ξεπούλημα να είναι θέμα χρόνου...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ