18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παροξυσμός στο Τορόντο για ένα εισιτήριο

Στο Τορόντο ζουν ιστορικές στιγμές, με τους φιλάθλους των Ράπτορς να ετοιμάζονται να κατακλύσουν κάθε γωνιά της «Scotiabank Arena» για τον έκτο τελικό της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι «πτερόσαυροι» βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από την πρόκρισή τους στους τελικούς του ΝΒΑ, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Μετά το «μπρέικ» στο «Fiserv Forum» πήραν το προβάδισμα με 3-2 απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους οποίους θα υποδεχθούν τα ξημερώματα της Κυριακής (26/05, 03.30) επί καναδικού εδάφους.

Τρέλα για ένα εισιτήριο διακατέχει τον κόσμο, με τις τιμές να απογειώνονται το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Είναι χαρακτηριστικό πως στην ιστοσελίδα stubhub.com η τιμή ενός εισιτηρίου για το πάνω διάζωμα κοστίζει πλέον 467 δολάρια, ενώ ακόμα και για θέση όρθιου στον εξώστη του κλειστού θα πρέπει να πληρώσει κάποιος 224 δολάρια στο ticketmaster.com. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Toronto Star», ένα εισιτήριο που κόστιζε 482 δολάρια, για να το αποκτήσει κάποιος θα πρέπει πλέον να καταβάλει το ποσό των 690 δολαρίων. Παρά τις τσουχτερές τιμές, πάντως, η «Scotiabank Arena» αναμένεται να γεμίσει από τους φιλάθλους των Τορόντο Ράπτορς, εν όψει του τελικού-πρόκληση με τα «ελάφια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ