27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Παροξυσμός για ένα εισιτήριο (pics)

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουν και πάλι στην Πόλη του Μεξικό και στο ιστορικό «Gimnasio Olimpico Juan de la Barrera».

Το κλειστό, στο οποίο φιλοξενήθηκαν και παιχνίδια βόλεϊ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 1968, θα ανοίξει αυτή τη φορά τις πύλες του για να διεξαχθεί ο πέμπτος αγώνας του Γ’ Ομίλου της Αμερικανικής Ζώνης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ανάμεσα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και τις ΗΠΑ.

Οι Μεξικανοί έχουν μέχρι στιγμής 2-2 και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με το Πουέρτο Ρίκο, με τους Αμερικανούς να είναι πρώτοι και αήττητοι με 4-0 και την Κούβα να έχει μείνει μέχρι στιγμής στο 0-4. Το «εισιτήριο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση θα κριθεί, επί της ουσίας, στο τελευταίο παιχνίδι τους με τους Πορτορικανούς, στο Σαν Χουάν (01/07). Η αναμέτρηση με την «αστερόεσσα», όμως, είναι εκείνη που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκαν μόλις 45’ για να έρθει το sold out, με τους φιλάθλους να εξαντλούν σε χρόνο-ρεκόρ και τα 5.000 εισιτήρια που διατέθηκαν.

   

Στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, στο Γκρίνσμπορο, το Μεξικό γνώρισε τη συντριβή με 91-55. Ενισχυμένη πλέον με τον Γκουστάβο Αγιόν και νέο προπονητή τον Ιβάν Ντένιζ η Εθνική θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μπροστά στον κόσμο της, πριν ριχθεί στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη προκριματική φάση στο «Coliseo Roberto Clemente», το οποίο επίσης θα είναι κατάμεστο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ