26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Παρηγοριά με Βοροντσέβιτς η Ρωσία

Η Ρωσία πιο έμπειρη και με περισσότερο μπόι νίκησε δύσκολα τη Βενεζουέλα με 69-60 και αποχαιρετά με ψηλά το κεφάλι το Παγκόσμιο Κύπελλο, τελειώνοντας με νίκη και την τρίτη θέση στον όμιλο αυτό της β' φάσης.

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, προφανώς επειδή και οι δυνατότητες των δύο ομάδων ήταν περιορισμένες. Η Ρωσία προηγήθηκε μρ 13-2 στο 5', μετά έκανε έξι λεπτά να σκοράρει, η Βενεζουέλα μάζεψε τη διαφορά και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. 

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 27-27 και στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου η Βενεζουέλα με όπλο τη μαχητικότητά της και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που μάζευε προηγήθηκε με 36-29. Αλλά η Ρωσία μάζεψε με τη σειρά της επίσης γρήγορα τη διαφορά και με αφετηρία ένα κρίσιμο τρίποντο του Μπαμπούριν προηγήθηκε με 48-42 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο οι Ρώσοι εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία τους διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμά τους, με τον Βοροντσέβιτς να είναι ο καλύτερος παίκτης τους και στις δύο πλευρές του παρκέ, και τους Κουρμπάνοφ και Μοτοβίλοφ να δίνουν σημαντικές βοήθειες. Έφτασαν έτσι στη νίκη της παρηγοριάς, απέναντι σε μια Βενεζουέλα η οποία δεν τα παράτησε και το πάλεψε ως το τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ