21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παρελθόν ο Σαρίτσα από την εθνική Τουρκίας!

Σε μία ξαφνική απόφαση οδηγήθηκε η τουρκική ομοσπονδία, καθώς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ουφούκ Σαρίτσα, λίγες ημέρες πριν τους αγώνες των προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ 2022.

Ο τεχνικός της Καρσίγιακα, Ουφούκ Σαρίτσα, ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας στον πάγκο της εθνικής Τουρκίας ως πρώτος προπονητής, δεν αναμένεται να συνεχίσει, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν επίσημα τους δρόμους τους.

Στην ανακοίνωσή της η TBF αρκέστηκε απλώς να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια, όμως δεν ανέφερε τον λόγο πίσω από αυτή την απόφαση. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές σχετικά με τους παίκτες που θα κληθούν στα «παράθυρα» των προκριματικών αγώνων.

Παράλληλα υπήρξε δυσαρέσκεια από την πλευρά του Σαρίτσα όπου οι ημερομηνίες των αγώνων με την Κροατία (27/11) και την Ολλανδία (29/11) θα... έπεφταν πάνω σε αγώνες της Εuroleague, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς τους παίκτες. Υποψήφιος αντικαταστάτης του για τον πάγκο της εθνικής Τουρκίας είναι ο Ορχούν Ενέ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ