25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρελθόν ο Πέρκος από τα Φάρσαλα

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Στέφανος Πέρκος από τον πάγκο των Φαρσάλων, με την διοίκηση όπως αναφέρει να αποφασίζει τη μη συνέχιση της συνεργασίας μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Πέρκος αποτελεί τον ως τώρα πιο επιτυχημένο τεχνικό στην ιστορία του Θεσσαλικού συλλόγου, καθότι στην πρώτη του συμμετοχή στην Β' Εθνική κατάφερε να τον κρατήσει στην κατηγορία από νωρίς, έχοντας 8 νίκες σε 9 εντός έδρας παιχνίδια, και αναλαμβάνοντας αργά την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ωστόσο, όπως αναφέραμε η διοίκηση αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία με τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Σωτήρη Ρίζο να αναλαμβάνει το τιμόνι από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων έπειτα από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Στέφανο Πέρκο. Σύσσωμη η Διοίκηση του Γ.Σ. Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τον κ. Πέρκο για την μέχρι τώρα συνεργασία σε μια σεζόν η οποία ξεκίνησε κάτω από δύσκολες και πολύ απαιτητικές συνθήκες και του εύχεται κάθε επιτυχία στην προσωπική του ζωή αλλά και στην καριέρα του. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο προπονητής των Ακαδημιών και μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Πέρκου κ. Σωτήρης Ρίζος».

photo credit : ifarsala.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ