16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Παρελθόν ο Κουρτινάιτις από την Χίμκι πριν τον Παναθηναϊκό»

Η κάκιστη πορεία της Χίμκι στη Εuroleague και η προβληματική εικόνα των Ρώσων οδήγησε την Χίμκι όπως όλα δείχνουν στην επιλογή να λύσει το συμβόλαιο με τον μέχρι πρότινος προπονητή του συλλόγου, Ρίμας Κουρτινάιτις.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το ποτήρι... ξεχείλισε και με την τελευταία κακή εμφάνιση των Ρώσων με την Εφές, που την καθιστά την ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ στην διοργάνωση εδώ και πολλά χρόνια με μόλις 2 νίκες σε 20 αγωνιστικές, φαίνεται πως οδήγησε την διοίκηση του συλλόγου στην απόλυση του Ρίμας Κουρτινάιτις.

Αν και την γλίτωσε πριν λίγους μήνες ο Ρίμας Κουρτινάιτις, όταν άλλαξε όλο το τεχνικό επιτελείο της Χίμκι και έμεινε στην θέση του, δεν φαίνεται να την γλιτώνει και δεύτερη φορά, καθώς η τελευταία αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στην Εφές, όπου ηττήθηκε με σχεδόν 40 πόντους διαφορά (99-60), οδήγησε στα όριά της την Χίμκι.

Η αλλαγή του προπονητή στην Χίμκι έρχεται λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (16/1) για την 21η αγωνιστική της Εuroleague. Tα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του έχουν βγει ήδη και όπως φαίνεται ο Αντρέι Μάλτσεφ θα είναι ο υπηρεσιακός προπονητής της Χίμκι ενώ ακούγεται και το όνομα του Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ