20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρελθόν ο Βετούλας

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής ο Ιωνικός Νικαίας και ο Νίκος Βετούλας, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

O 45άχρονος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των νεοφώτιστων στην Basket League, οι οποίοι αναζητούν πλέον τον αντικαταστάτη του. Οι Νικαιώτες έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό στο πρωτάθλημα 7-5, που τους φέρνει στην πέμπτη θέση της κατάταξης, ισόβαθμους με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Η ανακοίνωση: «Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Βετούλα. Ο Έλληνας κόουτς βοήθησε την ομάδα μας να πάρει επτά νίκες στα τελευταία 10 ματς και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του. Για δύο συνεχόμενες χρονιές, σε κρίσιμα σημεία, ο Νίκος Βετούλας δήλωσε παρών για την ομάδα μας και συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων που είχαν τεθεί. Πέρσι ήταν ο προπονητής των ρεκόρ και της ανόδου και φέτος έδωσε το έναυσμα για να βρει ο Ιωνικός το δρόμο του στα "σαλόνια" και να σημειώσει ιστορικές νίκες. Ευχόμαστε στον κόουτς ο,τι καλύτερο κι επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ