23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παρελθόν κι επίσημα από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σάκοτα!

Είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό και πλέον πήρε κι επίσημη μορφή δια στόματος του Ντράγκαν Σάκοτα με τον Σέρβο τεχνικό να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα θα γινόταν γνωστό το μέλλον της σέρβικης ομάδας με πρώτο θέμα την παραμονή ή την αποχώρηση του Ντράγκαν Σάκοτα. Εν τέλει έπειτα από λίγους μήνες συνεργασίας η κοινή πορεία των δύο ομάδων χωρίστηκε και πλέον άνοιξε ο δρόμος του Σάσα Τζόρτζεβιτς να αναλάβει τους «ερυθρόλευκους».

«Ήταν σπουδαία πρόκληση για εμένα να δεχθώ την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα 14 χρόνια μετά την παρουσία μου στην ομάδα. Είχαμε πολλά πράγματα που έπρεπε να δουλέψουμε στην αρχή, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Φεύγω γιατί νομίζω ότι η αποστολή έχει τελειώσει. Είναι καιρός να έρθει κάποιος νεότερος, πιο φιλόδοξος, με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, που θα βοηθήσει τον σύλλογο» ήταν τα λόγια του Ντράγκαν Σάκοτα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, σχολίασε: «Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν είναι πια προπονητής της ομάδας μας. Ήρθε στον σύλλογο σε μία δύσκολη στιγμή και το έργο του φάνηκε. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα κερδίζαμε την Αδριατική και την Σερβική Λίγκα. Είχαμε βρει την φόρμα μας. Είχα μία καταπληκτική σχέση μαζί του και η κατανόηση μεταξύ μας ήταν υψηλού επιπέδου» ενώ συνέχισε κάνοντας λόγο για σοβαρή οικονομική ζημιά της ομάδας:

«Οι άμεσες ζημιές φτάνουν περίπου τα 2.300.000 ευρώ. Περιμένουμε βοήθεια από την Πολιτεία για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τώρα δεν είμαι ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι. Η επόμενη σεζόν συνοδεύεται από συγκεκριμένες συνθήκες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ