16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κοντά στο διαζύγιο Μπαχτσέσεχιρ και Δέδας

Η Μπαχτσέσεχιρ και ο Στέφανος Δέδας φτάνουν κοντά στην υπογραφή του διαζυγίου τους. Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας, οι δύο πλευρές συνομιλούν για τη λύση της συνεργασίας τους, με τα ΜΜΕ της Τουρκίας, ακολουθώντας τις φήμες που είχαν αρχίσει να βρίσκουν το δρόμο τους ως τα αθλητικά σάιτ εδώ και λίγες μέρες να δίνουν την απόφαση ως δεδομένη. Η αλήθεια είναι πως οι δύο πλευρές οδεύουν προς το διαζύγιο, αλλά βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αφού υπάρχει στη μέση και η αποζημίωση που θα πρέπει να πάρει ο Δέδας.

Ο Έλληνας κόουτς βρίσκεται από το 2013 στην Τουρκία. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Γκάζιαντεπ, την οποιά άφησε το 2017 για να δώσει τα χέρια με την Μπαχτσέσεχιρ, μια ομάδα που ανήκει σε ένα ιδιωτικό κολλέγιο. Το 0-5 με το οποίο έχει μπει στη φετινή αγωνιστική περίοδο, δημιούργησε τριγμούς και όπως φαίνεται οδηγεί και στο διαζύγιο των δύο πλευρών.

Ο Οκτάι Μαχμούντι είναι για τον τούρκικο Τύπο ο βασικός υποψήφιος για τη διαδοχή του Δέδα, ενώ ως δεύτερη λύση παρουσιάζεται ο Ζαφέρ Ακτάς. O Ακτάς έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Μπαχτσέσεχιρ, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Μπελεντίγε. Ήταν και συνεργάτης του Δέδα τόσο στην Γκάζιαντεπ, όσο και στην Μπαχτσέσεχιρ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ