16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παρελθόν από το Περιστέρι ο Αθηναίου!

Σύντομη αποδείχθηκε η συνεργασία του Γιάννη Αθηναίου με το Περιστέρι, καθώς η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή γκαρντ και πλέον όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στον Προμηθέα Πάτρας.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα όσον αφορά το μέλλον του Γιάννη Αθηναίου επιβεβαιώθηκαν, με το Περιστέρι να ανακοινώνει κι επίσημα το... διαζύγιο με τον Έλληνα γκαρντ έπειτα από λίγους μήνες συνεργασίας. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Γιάννης Αθηναίου δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη, από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου, καθώς και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Το μέλλον του φαίνεται πως βρίσκεται στην Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα όπου αναμένεται να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και θα επιστρέψει στο Περιστέρι.

Αναλυτική η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστερίου:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει, την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Αθηναίου και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ