16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βλάχος : «Θα τρέφω πάντα σεβασμό στον Πρωτέα Βούλας»

Ο Βαγγέλης Βλάχος ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον πάγκο του Πρωτέα Βούλας, τον οποίο είχε αναλάβει στα τέλη Νοεμβρίου του 2017, και μετά από 1,5 χρόνο, και δυο εξαιρετικές παρουσίες, θα αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος τεχνικός παρουσίασε εξαιρετική εικόνα στη νεανική ομάδα του Πρωτέα, η οποία έθελξε με την παρουσία της σε αρκετά παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Πλέον, και η ομάδα των Νοτίων προαστίων αναζητεί το νέο της προπονητή.

Ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας έδωσε το στίγμα για το διάστημα που βρέθηκε στη Βούλα, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του, ενώ επισήμανε πως ήταν ιδιαίτερη χαρά του να εργάζεται με νέα παιδιά : «Μετά από 1,5 χρόνο στο Πρωτέα Βούλας έφτασε η ώρα να τραβήξει ο καθένας τον δικό του δρόμο! Ο Πρωτέας κάνει πραγματικό αθλητισμό και αυτό το αποδεικνύει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας που είχε η ομάδα μας στην κατηγορία με παιδιά που όλο το μέλλον είναι μπροστά τους! Πέρασα πραγματικά πολύ ωραία και έκανα καλούς φίλους αυτόν τον 1,5 χρόνο στη ομάδα. Η δουλειά με τους μικρούς είναι πραγματικά πολύ ευχάριστη , και η φετινή χρόνια ήταν η καλύτερη για την ομάδα όσον αφορά την τόσο εύκολη παραμονή της στη κατηγορία, παράλληλα με την χρησιμοποίηση παιδιών γεννημένα από το 1998 και κάτω (7 στους 12) . Η 6η θέση είναι σίγουρα επιτυχία αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ο χρόνος συμμετοχής που πήραν τα νέα παιδιά . Θέλω να ευχαριστήσω τους παικτες μου, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση και τους ανθρωπους της που συνεργαστήκαμε άψογα και πάντα θα τρέφω σεβασμό για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν και εύχομαι καλό δρόμο στο σωματείο και στο επανιδείν». 

Αναλυτικά :

«Ο Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας του με τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας, Βαγγέλη Βλάχο.

Ευχαριστούμε τον coach για τη μεγάλη του συμβολή στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και την κατάληψη της 5ης και 6ης θέσης αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την τελευταία 2ετία.

Ευχόμαστε στο Βαγγέλη, κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ