19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παρελθόν από τον Κούρο ο Σίμος (pic)

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Σίμος από τον πάγκο του Κούρου Αναβύσσου, με τον έμπειρο τεχνικό να θέτει στην διάθεση της διοίκησης την παραίτηση του, μετά την εκτός έδρας από τον ουραγό, και χωρίς νίκη πριν το εν λόγω παιχνίδι, Κρόνο Γέρακα για τον 2ο όμιλο της Β' ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

«Από σήμερα σταματάω να είμαι προπονητης στην Αναβυσσο .
Την προηγούμενη Πέμπτη αμέσως μετά τον παιχνίδι παραιτήθηκα από τον Κουρο Αναβύσσου , η διοίκηση και την ευχαριστώ πολύ για αυτό δεν την έκανε δεκτή και επέμεινε να συνεχίσω , μετά από ειλικρινείς συζήτηση με την διοίκηση εχτές το βράδυ και αφού είχαμε μια μικρή διαφορά φιλοσοφίας και οργάνωσης, αποφάσισα τελικά να φύγω από την ομάδα .
Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για όλη αυτή την διαδρομή, που ενώ δεν ήξερα ούτε το πρωτάθλημα ούτε καν την ίδια την ομάδα το καλοκαίρι, με την συμπεριφορά τους και με την αγάπη τους με κάνανε να νοιωσω πως ειμαι χρόνια στην ομάδα .
Υ.Γ δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτο που κάνανε στα αποδυτήρια με το παιχνίδι της Πέμπτης οταν τους είπα ότι θα φύγω και αφού είχα φύγει από τα αποδυτήρια . 
Μάγκες είς το επανιδείν ..
Επίσης ευχαριστώ την διοίκηση για την συνεργασία . Ήταν πάντα δίπλα μου σε ότι ζητούσα και Κύριοι με Κ κεφάλαιο στο οικονομικό κοματι αφού πριν τελειώσει καν ο μήνας άπαντες ήταν πληρωμένοι .
Επίσης στο φιλαράκι μου και στατιστικολογο μου Κώστα Μπέκιο.
Προσωπικά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία σε ένα καινούργιο για μένα πρωτάθλημα , ειχα να κάνω με παικτες που χαιρόμουν να είμαι μαζι τους και να τους προπονω ,με πολύ καλούς αντιπάλους υψηλού επιπέδου παίκτες και προπονητές και χάρηκα πολύ που έπαιξα απέναντι τους» .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ