19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παρελθόν από τον Διαγόρα ο Σίμος (pic)

Παρελθόν αποτελεί από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό, αποχώρησε από το πλευρό του Σπύρου Σαμόλη.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλησε να αναλύσει τους λόγους της παραίτησης του, ενώ ευχήθηκε στην πρώην του ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Αναλυτικά έγραψε : «Δυστυχώς όλα φτάνουν σε ένα τέλος έστω και μέσα σε 3 μήνες.. Έτσι και εγώ σήμερα παραιτήθηκα από την ομάδα του Διαγόρα Δρυοπιδέων και από την θέση του άμεσου συνεργάτη του Σπύρου Σαμολη..
Το πώς και γιατί και τους λόγους της παραίτησης δεν είναι της παρούσης.. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους παίκτες της ομαδας για τη πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και με την καθημερινή δουλειά μαζί τους σίγουρα με έκαναν καλύτερο.. Όλους τους συνεργάτες και φυσικά τον Κ. Καλλιλα και τον Κ. Κωστοπουλο για την πολύ καλη συνεργασία που είχαμε και για την τιμή που μου κάνανε να είμαι μέλος αυτής της ομάδας.. Η ομάδα είναι πολύ καλή έχει εξαιρετικό προπονητη έναν μεγάλο δάσκαλο για γυμναστή τον Γιάννη τον Θεοδοσίου και σίγουρα θα εκπληρώσει τους στόχους της.. Καλή επιτυχία σε όλους..».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ