27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρελθόν από την ΧΑΝΘ ο Ζαφειρούδης που βλέπει προς Αγρίνιο

Παρελθόν αποτελεί από την ΧΑΝΘ ο Γιώργος Ζαφειρούδης, ο οποίος αποτέλεσε τον προπονητή που έφερε το τμήμα μπάσκετ της Αδελφότητας στην Β' Εθνική, και σε μια πολύ καλή πορεία την φετινή σεζόν, παρότι η ομάδα του κλήθηκε να αγωνιστεί την τελευταία στιγμή. Μαζί του, παρελθόν αποτελούν οι Θεόδωρος Αστεριάδης, Τάσος Τζιόμαλος και Παναγιώτης Τζιβάνης, που ήταν υπεύθυνοι στα τμήματα υποδομών.

Αναφορικά με τον επόμενο σταθμό του Γιώργου Ζαφειρούδη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Αγρινίου έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει με τον Ιωάννη Διαμαντάκο, περίπτωση που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Αναλυτικά :

«Η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ευχαριστεί θερμά τους προπονητές καλαθοσφαίρισης Γιώργο Ζαφειρούδη, Θόδωρο Αστεριάδη, Τάσο Τζιόμαλο και Παναγιώτη Τζιβάνη για την αρμονική συνεργασία και συνεισφορά τους στα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Αδελφότητας.  Η συμβολή τους στην πετυχημένη πορεία των ομάδων μας (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) ήταν καθοριστική! Θα έχουν πάντα μια θέση στην οικογένεια της Χ.Α.Ν.Θ.  Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα τους.

Έως την Παρασκευή 21/6 θα ανακοινωθεί το πλήρες προπονητικό τιμ του τμήματος μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ.για την νέα αγωνιστική χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ