19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρελθόν ο Κουτρούλιας

Παρελθόν αποτελεί ο Τόλης Κουτρούλιας από τον πάγκο του Παγκρατίου, με τον πρωτοεμφανιζόμενο τεχνικό να πληρώνει το μάρμαρο της κακής πορείας της Αθηναϊκής ομάδας στην επιστροφή της μετά από δυο χρόνια στην Α2.

Ο Τόλης Κουτρούλιας ανέλαβε το Παγκράτι όντας ομάδα Β' Εθνικής, και με τις ανακατατάξεις βρέθηκε στην πρώτη του επαγγελματική δουλειά να προπονεί στην Α2, ενώ έχοντας χτυπηθεί και από απουσίες αλλά και το πρόβλημα στο κλειστό του Μετς, μέτρησε συνεχόμενες ήττες. Οι «ροσονέρι« θα βρεθούν στην Ελευθερούπολη με υπηρεσιακό τεχνικό (μάλλον τον Νίκο Λατρόβαλη) και έχοντας μπροστά τους την διακοπή των εορτών θα αναζητήσει τον διάδοχο του.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση : «Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου, στην αποψινή έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Τόλη Κουτρούλια και των συνεργατών του, η οποία υποβλήθηκε μετά το χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Τόλης ανεξάρτητα από τη διακοπή της συνεργασίας μας, θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του Παγκρατίου και του ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ