23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παραμονή Μπένου, επέστρεψαν Φωτίου, Δερμιτζάκης στο Παγκράτι

Το Παγκράτι συνεχίζει να δίνει σχήμα στο ρόστερ του, και έτσι έφτασε σε τρεις ακόμη προσθήκες, θέλοντας να παρουσιάσει όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικό ρόστερ τη επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα στην ομάδα του Δημήτρη Λιόγα θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ένας από τους καλύτερους περσινούς ψηλούς της περσινής Β' Εθνικής, ο Δημήτρης Μπένος, ενώ στο Μετς επέστρεψαν εκ νέου ο Μάριος Δερμιτζάκης και ο Δήμος Φωτίου. Ο 33χρονος σέντερ, Δημήτρης Μπένος στην πρώτη του παρουσία με τους «ροσονέρι» είχε 12,5 πόντους σε 30 συμμετοχές, αποτελώντας μαζί με τους Παναγιώτη Καυκή και τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο τους καταλύτες της παραμονής στην κατηγορία της Αθηναϊκής ομάδας.

Μάριος Δερμιτζάκης

Ο 36χρονος φόργουορντ, Δήμος Φωτίου θέλει να επιστρέψει εκ νέου στο υψηλότερο επίπεδο, γυρίζοντας στο κλειστό του Μετς μετά τη σεζόν 2012-2013 όταν και είχε συνεργαστεί και τότε με τον coach Λιόγα, στην πορεία του Παγκρατίου στην Α2. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Αετός (ήταν συμπαίκτης με τον Μπένο), Αγία Παρασκευή, Ίκαρος Καλλιθέας (με προπονητή και πάλι τον Λιόγα) και δυο σεζόν στον Κεραυνό Αιγίου. Ο Μάριος Δερμιτζάκης αγωνίστηκε την ίδια σεζόν με τους Λιόγα και Φωτίου (2012-2013) αλλά και την επόμενη (2013-2014) στο Παγκράτι, για να ακολουθήσουν Ιωνικός Νικαίας, ΓΣ Λάρισας, Τιτάνες Παλαμά και Πανερυθραϊκός. Στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας και με προπονητή τον Δημήτρη Χουχουλή ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ ξανά βρήκε τα πατήματα του (4,4 πόντοι σε 28 παιχνίδια και 20 τρίποντα) και πλέον δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Δήμος Φωτίου



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ