18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παραμένει στον Ηρακλή ο Γιαννακίδης, σε συζητήσεις με Χαριτόπουλο

Στην τελική ευθεία αναφορικά με την στελέχωση του ρόστερ του μπαίνει ο Ηρακλής, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να έχει μια σειρά από επαφές, θέλοντας να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει και την φετινή σεζόν την άνοδο της στην Basket League.

Έτσι, μετά την απόκτηση του Λιθουανού, Εντβίνας Σέσκους και την διαφαινόμενη παραμονή των Κώστα Κακαρούδη και Γιάννη Αθανασούλα, πολύ κοντά στο να συνεχίσει για τρίτη σεζόν στο Ιβανώφειο είναι ο Μιχάλης Γιαννακίδης. Ο 30χρονος Θεσσαλονικιός γκαρντ, είχε την περσινή σεζόν 4,4 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 30 παιχνίδια, και αποτελεί έναν από τους παίκτες του βασικού κορμού, που προτιμούν να έχουν στο ρόστερ τους οι προπονητές.

Επίσης γίνεται προσπάθεια στο να συνεχίσει στα «μπλε» ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, με τον οποίο υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση. Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του, με τον έμπειρο σέντερ να έχει αρκετές προτάσεις και από ομάδες της Basket League. Ο Εντβίνας Σέσκους από την πλευρά θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη στις 17/8, με τον ίδιο να δουλεύει αρκετά και στην περίοδο των διακοπών, ώστε να είναι πανέτοιμος για την προετοιμασία.

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ