21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παραμένει στη Μακάμπι ο Ντιμπαρτολομέο (vid)

Ο Τζον Ντιμπαρτολομέο έφτασε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2017 και θα παραμείνει ως το 2022 (ή και το 2023) μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο 29χρονος γκαρντ, ο οποίος από το 2018 είναι και αρχηγός της ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Παρά τον τραυματισμό του φέτος όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "ήταν εκεί για την ομάδα, έδειξε ισχυρό χαρακτήρα και επαγγελματισμό".

"Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στη Μακάμπι", δήλωσε ο ίδιος για να προσθέσει: "Αυτή  τη φανέλα τη νιώθω σπίτι μου από τότε που ήρθα πριν από τρία χρόνια. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την ομάδα και τον προπονητή που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία, ειδικά μετά τους τραυματισμούς που είχα πέρυσι. Ανυπομονώ να επιστρέψω ξανά στο να κάνω αυτό που αγαπάω για την ομάδα και τον κόσμο της".

Ο Σφαιρόπουλος από την πλευρά του τόνισε: "Η Μακάμπι χρειάζεται τον αρχηγό της και χαίρομαι που παραμένει στην ομάδα. Είναι ένας πολύτιμος παίκτης και είναι σημαντικό που θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί για την επιτυχία της Μακάμπι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ