16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Παραμένει στην Ούνικς ο ΜακΚόλουμ με μειωμένες αποδοχές»

Η Ούνικς Καζάν έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και πρώτος της στόχος είναι να διατηρήσει στο ρόστερ τα... βάρια της πολυβόλα με τον Έρικ ΜακΚόλουμ να φαίνεται έτοιμος να αποδεχτεί μειώσεις ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη.

Η πανδημία έχει προκαλέσει σοβαρές οικονομικές ζημιές στους περισσότερους ευρωπαϊκούς συλλόγους και σε μια προσπάθεια να ορθοποδήσουν ξανά προτείνον σημαντικές μείωσεις στα συμβόλαια των παικτών. Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι η Ούνικς Καζάν η όπου σύμφωνα με δημοσίευμα της "Ιzvestia" ο Έρικ ΜακΚόλουμ επιθυμεί να παραμείνει στον ρωσική ομάδα με αποτέλεσμα να βρίσκεται κόντα στη συμφωνία για μείωση των αποδοχών του.

Με βάση τα λεγόμενα του προέδρου της Ούνικς, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις ώστε να παραμείνει στην ομάδα με μειωμένες αποδοχές σεβόμενος την γενικότερη δύσκολη κατάσταση αλλά όλα πρόκειται να ξεκαθαριστούν τις επόμενες ημέρες.

Την φετινή σεζόν ο ΜακΚόλουμ αγωνίστηκε σε 16 αγώνες στο Εurocup σημειώνοντας 17.1 πόντους και 4.0 ασίστ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ