23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παραμένει στην… ουρά ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα Γυναικών

Η FIBA δημοσιοποίησε τα power ranking της Ευρωλίγκας Γυναικών με την διοργάνωση να μπαίνει στην 3η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός παραμένει στην τελευταία θέση, καθώς δεν έχει κάνει ακόμη αυτή τη νίκη που αναζητά, έχοντας έναν ακόμη πολύ δύσκολο αγώνα μπροστά του: Με την Ντιναμό Κουρσκ της Μπριάνα Στιούαρτ αύριο (7/11, 18.00) στο ΣΕΦ.

Η Ντιναμό μάλιστα ανεβαίνει. Βρίσκεται στο 3-0, η Σόνια Πέτροβιτς ανεβάζει την απόδοσή της, ενώ η Στιούαρτ και μία ακόμη από τις καλύτερες παίκτριες παγκοσμίως, η Τίνα Τσαρλς, είναι η εγγύηση για ακόμη καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

Η ομάδα που βρίσκεται σε άνοδο είναι η ΤΤΤ Ρίγα, η οποία έχει και γενέθλια αυτή την εβδομαδα:  Γίνεται 60 χρονών! H λετονική ομάδα, η οποία βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού, παραλίγο να κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα απέναντι στην Ντιναμό, ενώ την περασμένη εβδομάδα νίκησε την Χατάι εκτός έδρας. Η Χατάι της Κατερίνας Χατζηδάκη από την άλλη, υποχωρεί στη λίστα. Σε αντίθεση με την Πολκοβίτσε της Στέλλας Καλτσίδου, η οποία εκτιμούν πως θα κάνει την πρώτη της νίκη επί της Κάστορς Μπρέιν και πως έχει δώσει θετικό δείγμα γραφής.

1.Εκατερίνενμπουργκ

2.Ντιναμό Κουρσκ

3.USK Πράγας

4.Μπουρζ

5.ΤΤΤ Ρίγα

6.Σοπρόν

7.Περφουμερίας Αβενίδα

8.Χατάι

9.Καρόλο Μπάσκετ

10.ESBVA-LM

11.Φενέρμπαχτσε

12.Κάστορς Μπρέιν

13.Πολκοβίτσε

14.Φαμίλα Σκιο

15.Ναντέζντα

16.Ολυμπιακός



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ