22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραμένει Μιλανέζος ο Μίτσοφ

Η σεζόν έχει δρόμο ακόμη, αλλά ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ και η Αρμάνι Μιλάνο έχουν ήδη αποφασίσει πως θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Ο Σέρβος γκαρντ αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο ιταλικό πρακτορείο ANSA πως βρίσκεται ένα βήμα από την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

«Είμαι έτοιμος να υπογράψω με την Μιλάνο. Θέλω να μείνω εδώ, γιατί θέλω να κερδίσω τίτλους με την ομάδα, για να φέρουμε μια ιστορική διάκριση στην Ευρωλίγκα».

Ο Μίτσοφ έκανε ένα βήμα παραπάνω και όταν ρωτήθηκε για τις διαφορές μεταξύ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο, τόνισε: «To μπάτζετ και τα χρήματα είναι η απάντηση. Τα τελευταία χρόνια η Μιλάνο κατάφερε να φτιάξει ότι ακριβώς χρειάζεται για να νικήσει. Έχει μία από τις καλύτερες δομές στην Ευρωλίγκα, ένα φανταστικό γυμναστήριο για προπονήσεις. Η ΤΣΣΚΑ ήταν «το ΝΒΑ της Ευρώπης», αλλά τώρα πολλές ομάδες έχουν προχωρήσει. Και μπορώ να πω ότι η Μιάνο δεν βρίσκεται και τόσο μακριά από αυτό το επίπεδο. Χρησιμοποιούμε πτήσεις τσάρτερ, έχουμε δωμάτιο με βάρη και ότι χρειαζόμαστε για την αποθεραπεία. Η ομάδα έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ