19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παραμένει εκτός ο Τόμπκινς

Ούτε απόψε θα αγωνιστεί ο Τρέι Τόμπκινς. Ο Πάμπλο Λάσο δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις Κάουνας, όπως δεν τον είχε σε κανένα επίσημο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής στη σεζόν. Ο Ισπανός προπονητής αποκάλυψε χθες πως ένα είδος απονευρωσίτιδας τον κρατά εκτός δράσης, όπως αναφέρει το planetacb.com.

«Οι γιατροί μας είπαν πως είναι ένα είδος απονευρωσίτιδας, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ρήξη και γι’ αυτό αποφασίσαμε από κοινού να του δώσουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να επιστρέψει. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έκανε προπόνηση μαζί μας πριν τον αγώνα και υπήρχε πιθανότητα να ταξιδέψει μαζί μας στη Λιθουανία, αλλά είχε μια μικρή ενόχληση και αμέσως αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο να μην ρισκάρουμε τίποτα. Ξέρουμε πως παίρνει καιρό η αποθεραπεία για κάτι τέτοιο και δεν θέλουμε να ριψοκινδυνεύσουμε τίποτα. Θα επιστρέψει όταν είναι απόλυτα έτοιμος. Το ιατρικό επιτελείο έχει τον πρώτο λόγο».

Ο τελευταίος αγώνας στον οποίο παρουσιάστηκε ο Τρέι Τόμπκινς στο παρκέ ήταν το φιλικό με την Ουνικάχα Μάλαγα στο τουρνουά Costa del Sol στις 15 Σεπτεμβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ