28.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραμένει εκτός ο Σάκοτα

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την Τρίτη την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Μπάμπεργκ, που θα γίνει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και έχει πολύ μεγάλη σημασία, ειδικά μετά την ήττα στην πρεμιέρα του Basketball Champions League από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Διότι απαγορεύεται και δεύτερη εντός έδρας ήττα.

Ο Ντούσαν Σάκοτα δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα το απόγευμα, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητές του να παίξει την Τετάρτη είναι πλέον ελάχιστες. Ταλαιπωρείται από θλάση, την οποία υπέστη την παραμονή του αγώνα με το Ρέθυμνο και ο Λούκα Μπάνκι έχει δείξει και στην περίπτωση του Σαντ Ρος πως δεν θέλει να αναλαμβάνει το παραμικρό ρίσκο σε αυτές τις περιπτώσεις, πόσο μάλλον τώρα που η σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή της.

Παρ' όλα αυτά το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης έχει πέσει πάνω στον Σάκοτα και κάνει ό,τι μπορεί ώστε ο αρχηγός να μπορέσει να παίξει έστω και για λίγα λεπτά την Τετάρτη. Κάτι που για την ώρα φαντάζει πολύ δύσκολο.

Στο μεταξύ, λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα από το ΟΑΚΑ, στα γραφεία της ΚΑΕ, ένας χρυσοχόος, ο Νίκος Θεοδωράτος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης για να κάνει συντήρηση στο βαρύτιμο τρόπαιο του Basketball Champions League, που ακόμα βρίσκεται στα χέρια της Ένωσης. Τόσο κόπο έκανε να το κατακτήσει, να μην το προσέξει σαν τα μάτια της; Ιδού...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ