25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραμένει Βάσκος ο Σενγκέλια (Vid)

Η χρονιά μόλις τελείωσε για την Μπασκόνια, αλλά οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται. Και η πρώτη ανακοίνωση αφορά τον Τόρνικε Σενγκέλια.

Ο Γεωργιανός, ο οποίος αποδείχθηκε ουκ ολίγες φορές πως είναι η "κόλλα" του παιχνιδιού της Μπασκόνια, ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιρροή του στο παιχνίδι μιας ομάδας και αυτό φαίνεται πως μέτρησε περισσότερο για τους ανθρώπους των Βάσκων, προσπερνώντας το θέμα των τραυματισμών του.

Όπως αναφέρει το επίσημο σάιτ της ομάδας της Βιτόρια "είναι ένας από τους πυλώνες της ομάδας και ο παίκτης που συμβολίζει τέλεια τον χαρακτήρα της Μπασκόνια".

Έχει αγωνιστεί 138 φορές με τους Βάσκους και φέτος είχε 10.6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 12.6 αξιολόγηση στο πρωτάθλημα, ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί στην Ευρωλίγκα είναι 10.8, 4.4 και 12.

Για τους Βάσκους, όπως αναφέρουν, η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σενγκέλια "αρχίζει το χτίσιμο της νέας ομάδας για μια νέα σεζόν, στη διάρκεια της οποίας η Μπασκόνια θα αναμετρηθεί για μία ακόμη φορά με τους καλύτερους της ηπείρου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ