20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παρακολούθησε χόκεϊ ο Μιλουτίνοφ και τιμήθηκε (pic)

O Nίκολα Μιλουτίνοφ φαίνεται να εγκλιματίζεται στο νέο του περιβάλλον στην... παγωμένη Μόσχα και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά αγώνα χόκεϊ.

Σίγουρα ο καιρός της Ελλάδας και της Ρωσίας δεν μοιάζουν μεταξύ τους και τα αθλήματα διαφέρουν, καθώς το χόκεϊ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα σπορ των Ρώσων και η απήχηση είναι μεγάλη.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διαθέτει και ομάδα στο χόκεϊ κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητο τον Σέρβο σέντερ ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση από τον σύλλογο και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση απέναντι στη Μέταλουργκ, ενώ τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας με μια εμφάνιση του συλλόγου υπογεγραμμένη από τους παίκτες.

«Για μένα ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, γιατί δεν έχω πάει ποτέ στο χόκεϊ. Δεν έχω δει ποτέ στην τηλεόραση αγώνα χόκεϊ. Οι φίλοι μου έπρεπε να μου εξηγήσουν τους βασικούς κανόνες, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο δύσκολο. Το συνηθίζω αρκετά γρήγορα. Αποδέχτηκα την πρόσκληση για να δω χόκεϊ, γιατί θέλω να μπω στο πνεύμα του στρατού περισσότερο, γιατί είμαι νεοφερμένος στη ΤΣΣΚΑ. Πήγα σε ντέρμπι ποδοσφαίρου την περασμένη εβδομάδα. Με ενδιαφέρει να μάθω κάτι νέο. Μου άρεσε το χόκεϊ για το δυναμισμό και την επιθετικότητα του. Είναι ένα υπέροχο άθλημα» ήταν τα λόγια του Νίκολα Μιλουτίνοφ που έδειξε να το διασκεδάζει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ