24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραδέχθηκε το λάθος των διαιτητών στο Μιλάνο η Ευρωλίγκα

Η Ευρωλίγκα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παραδέχεται πως οι διαιτητές της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο-Ζαλγκίρις Κάουνας υπέπεσαν όχι σε ένα αλλά σε τρία λάθη στην τελευταία φάση του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Ρολ που τελικά έκρινε και την αναμέτρηση.

Ο γκαρντ της ιταλικής ομάδας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με 14'' για το τέλος της αναμέτρησης πρώτον κούνησε και τα δύο πόδια του μετά την επαναφορά πριν αρχίσει την τρίπλα, δεύτερον κούνησε το σταθερό του πόδι και τρίτον πάτησε στη γραμμή του κέντρου με το αριστερό του πόδι (το σταθερό) που ήταν το τρίτο λάθος!

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Γκαρθία, Ντιφαλά και Φούφης. Τη στιγμή που έγινε το τριπλό λάθος των διαιτητών το σκορ ήταν 83-81 και σε καθεμία από τις παραβάσεις, η μπάλα έπρεπε να περάσει στα χέρια των Λιθουανών. Αντίθετα, έμεινε στα χέρια της Αρμάνι Μιλάνο, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ κέρδισε και φάουλ από τον Αρτούρας Μιλάκνις και οι Ιταλοί πήραν τη νίκη με 85-81.

Αυτό δεν αλλάζει τίποτα για την Ζαλγκίρις, καθώς ως γνωστόν σε τέτοιες περιπτώσεις ανά τον κόσμο ισχύει το "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο... " Το μόνο που μένει είναι η ηθική δικαίωση.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ