21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραβίαση ωραρίου για τέσσερις στη Μόσχα

Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε αρκετά πέρυσι με το θέμα των... νυχτερινών εξόδων (κάποια περιστατικά είδαν και το φως της δημοσιότητας) και φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να μην ανεχθεί ίδιες καταστάσεις φέτος. Η παραβίαση του ωραρίου από τέσσερις παίκτες των «πράσινων» στη Μόσχα έγινε γνωστή και πλέον ο λόγος περνάει στη διοίκηση.

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στη ρωσική πρωτεύουσα για το τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι», στο οποίο γνώρισε δύο ήττες (από Χίμκι και Νταρουσάφακα) και βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Το βράδυ οι παίκτες είχαν άδεια να βγουν, με την προϋπόθεση να επιστρέψουν κάποια συγκεκριμένη ώρα. Ο Νικ Καλάθης, ο Τζέιμς Γκιστ, ο Κέι Σι Ρίβερς και ο Κρις Σίνγκλετον παραβίασαν το συγκεκριμένο ωράριο, κάτι που έγινε αντιληπτό από τους υπεύθυνους της ομάδας. Και εννοείται πως ενημερώθηκε και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ.

Η διοίκηση ενημερώθηκε για το γεγονός αυτό και πλέον η συνέχεια ανήκει στα δικά της χέρια. Ίσως αυτό το περιστατικό που σημειώνεται στη διάρκεια της προετοιμασίας, πριν την έναρξη της χρονιάς, να μετατραπεί σε ισχυρό χαρτί στα χέρια των ανθρώπων της ΚΑΕ, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια –ή και χειρότερα- περιστατικά όταν πια θα έχουν αρχίσει οι επίσημοι υποχρεώσεις και οι σημαντικοί αγώνες θα διαδέχονται ο ένας τον άλλον σε Ελλάδα και Ευρώπη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ