22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παραίτηση Γκαναβία και… φουρτούνες στο τμήμα μπάσκετ του Πέρα

Τη λύση της συνεργασία του με το Πέρα ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Γκαναβίας διαμέσου της σελίδας που διατηρεί σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από 6 χρόνια στον πάγκο της ομάδας των Νοτίων προαστιών, αποφάσισε να αποχωρίσει λόγω των οικονομικών δυσκολιών της εποχής, αλλά και την επιλογή του τωρινού Δ.Σ να μην στηρίξει το τμήμα μπάσκετ, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο μήνυμα του.

Αναλυτικά έγραψε :   ««Μετά από 6 χρόνια συνεργασίας 2014-2020 με τον Αθλητικό Σύλλογο Α.Σ.ΠΕΡΑ είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την λύση συνεργασίας μου από το τμήμα του μπάσκετ.
Τόσο οι οικονομικές δυσκολίες της εποχής,όσο κ η επιλογή του τωρινού Δ.Σ να μην στηρίξουν το τμήμα μπάσκετ την νέα χρονιά με ανάγκασαν στην παραίτηση μου!
Ευχαριστώ τον δάσκαλο μου κ.Αναστασιαδη Μιχάλη για την βοήθεια του όλα αυτά τα χρόνια κ την αμέριστη στήριξη στο έργο μου.
Νιώθω ευλογημένος κ ευτυχισμένος που γνώρισα κ συνεργάστηκα με τον έφορο μου κ.Καραπιπερη Στέλιο,τον πιο αγνό παράγοντα στην Ιστορία του σωματείου.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παίχτες που βοήθησαν το αντρικό να ζήσει τις μεγαλύτερες του επιτυχίες.
Σε όλους τους συνεργάτες μου-προπονητες(Φέρτης Ηλίας, Θεοδόσης Χολέβας, Χαλκιαδάκης Μάριος,Φακωνας Νίκος,Κανιαδακης Αντώνης, Αντύπας Κώστας, Γκούσκος Δανος κ Σαχανιδου Μαρία) για την καταπληκτική τούς δουλειά τα χρόνια των επιτυχιών.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις 130 οικογένειες των αθλητών του μπάσκετ που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους κ βοήθησαν να ζήσουμε μεγάλες στιγμές, ωραίες εκδηλώσεις κ γιορτές και να δημιουργήσουμε μια πρότυπη αθλητική οικογενειακή κυψέλη!!
Εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα κ σας ευχαριστώ για την δεύτερη οικογένεια που μου προσφέρατε.!!!!!». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ