16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παρέμεινε κάτοικος Βενετίας ο Μπράμος

Ο Μάικ Μπράμος παραμένει Βενετσιάνος! Η Ουμάνα Ρέγερ Βενέτσια του έκανε πρόταση ανανέωσης για δύο χρόνια και αυτός συμφώνησε άμεσα. Έτσι την ημέρα της επετείου του γάμου του και περιμένοντας μέσα στις επόμενες μέρες το δεύτερο παιδί του ο Μπράμος υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο.

Ο ίδιος δήλωσε πως πρωταρχικό γι' αυτόν είναι πως παραμένει σε μια οικογένεια, κάτι που για όποιον τον ξέρει παίζει βασικό ρόλο, στο να νιώθει κάπου καλά: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ομάδας. Αυτή η ομάδα έχει κομμάτι του και με πίστεψε-δεν ήταν και πολλές οι ομάδες αυτές- μετά τον τραυματισμό μου, δίνοντάς μου έναν σημαντικό ρόλο. Γι' αυτό ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Σε αυτά τα δύο χρόνια ένιωσα μέλος μας ομάδας. Βρήκα τις ιδανικές συνθήκες για να παίξω και να βελτιωθώ. Η Βενέτσια είναι σημαντική για μένα και την οικογένειά μου."

Στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας ο Μπράμος αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην οποία έπαιξε σημαντικό  ρόλο, καθώς ήταν αυτός που έδωσε στη νίκη στον πέμπτο αγώνα με ένα μακρινό σουτ: "Για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Να είσαι καλά στη σωστή στιγμή, να είσαι σε καλή κατάσταση και φυσικά να έχεις και λίγη τύχη. Δουλέψαμε εντατικά για 10 μήνες όλοι μαζί και η χαρά της νίκης ήταν η πληρωμή για όλη αυτή την κούραση. Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε ότι πετύχαμε, αλλά είναι βασικό να έχουμε νέους στόχους και κίνητρα. Είναι η ουσία της δουλειάς μας. Ξέρουμε πως θα υπάρχουν καλές και κακές μέρες, αλλά θα ξεκινάμε την κάθε μέρα με ταπεινότητα, θέληση και την επιθυμία να γινόμαστε καλύτερα. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια "πείνα" και την ίδια επιθυμία για νίκη που είχαμε φέτος".

Όσο για το δικό του νικητήριο σουτ στον πέμπτο αγώνα (Φωτό), το οποίο μπήκε και στα πιο σημαντικά της ιστορίας του ιταλικού μπάσκετ; "Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που ευστόχησα σε αυτό το τρίπονο, γιατί ήταν καθοριστικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν η δική μου συμβολή σε μια νίκη που ανήκει σε όλους: Το σύλλογο, την ομάδα, τον κόσμο. Δουλέψαμε καλά όλοι μαζί. Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω και να συνεχίσουμε τη δουλειά".

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ