20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παρέμεινε αγεφύρωτο το… 10% ΕΣΑΚΕ και παικτών

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης διαφωνίας απέκτησε και επίσημο χαρακτήρα, με την τηλεδιάσκεψη ΕΣΑΚΕ - ΠΣΑΚ να μην καταλήγει σε συμφωνία και να έχει μάλιστα και αρκετές εντάσεις.

Η σημερινή επικοινωνία των φορέων, μετά την διαμαρτυρία των παικτών για το γεγονός ότι ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε από μόνος του να εισηγηθεί την οριστικά διακοπή της Basket league χωρίς να τους ρωτήσει, έδειξε ότι και οι δύο πλευρές εμμένουν στην θέση που είχαν εκφράσει σε ανεπίσημες διαπραγματεύσεις.

Οι ΚΑΕ πληρώνουν το 70% των συμφωνηθέντων, κάτι παραπάνω δηλαδή από το 65% που  διήρκεσε η δράση ο ΠΣΑΚ ζητάει το 80% και αποπληρωμή μέχρι 30 Αυγούστου. Οι παίκτες, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον πρόεδρό τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη και τους Βασίλη ξανθόπουλο και Δημήτρη Μαυροειδή, συμφώνησαν και ότι περικοπή αμοιβών πρέπει να δεχτούν και οι ατζέντηδές τους, υπήρξαν ιδιοκτήτες που είπαν σε έντονο τόνο στους παίκτες ότι δεν έχουν συναίσθηση του τι ζούμε και τι έρχεται.

Υπήρξαν και αυτοί που ρώτησαν πώς θα διασφαλίσει μια πιθανή κεντρική συμφωνία το ότι ένας παίκτης δεν θα έχει μετά το δικαίωμα να προσφύγει και να διεκδικήσει όλα τα χρήματα, αφού ο ΠΣΑΚ δεν μπορεί να δεσμεύσει κανέναν και απάντηση δεν πήραν.

Δεν υπήρξαν προπονητές στην συνάντηση παρότι είχαν κληθεί και ήταν στην ατζέντα των... προσκεκλημένων. Η διαδικασία συνεχίζεται και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ