28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρέμβαση Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ!

O Ηλίας Παπαθεοδώρου με τη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα 22/2 ανέδειξε την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΠΑΟΚ και τα λόγια του φαίνεται πως προκάλεσαν μια πρώτη κινητοποίηση.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, που έχει ενεργό ρόλο και συμμετοχή στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανήρτησε μήνυμα στο instagram, με το οποίο καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα της. Εκτός αυτού, όμως, προανήγγειλε ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια των αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας από σήμερα και ως το τέλος της σεζόν θα διατεθούν στο μπάσκετ. Μια ενίσχυση που αναμένεται να ειναι σημαντική, αν κρίνει κανείς από το ότι ο ποδοσφαρικός ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα, επομένως η Τούμπα θα έχει λογικά πολύ κόσμο στα επόμενα παιχνίδια, άρα και πολλά εισιτήρια.

"Ήρθε η ώρα το τμήμα που κράτησε ψηλά το όνομα του ΠΑΟΚ σε δύσκολα χρόνια και μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες, να νιώσει την πραγματική στήριξη όλων μας. Πέρα από όσα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η οικογένειά μου για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, πλέον και μέρος των εσόδων των υπόλοιπων αγώνων του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ θα διατεθούν για τις ανάγκες του τμήματος. Η ομάδα μπάσκετ μας χρειάζεται δίπλα της, οικονομικά αλλά και ηθικά και το αξίζει στο 100%. SOLD OUT σε κάθε ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Όλοι μαζί, ΠΑΟΚ 4", έγραψε



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ