22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρέλαση και στην Αγία Πετρούπολη για την Μακάμπι (vid)

Η Μακάμπι του... ανανεωμένου Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν σταματάει πουθενά κι ας έχει ακόμα ένα σωρό απουσίες. Το πέρασμά της από την Αγία Πετρούπολη ήταν άνετο και για δύο δεκάλεπτα εντυπωσιακό, με σκορ 82-71  που την έφερε στις δέκα νίκες και σταθερά στην πρώτη τετράδα, ενώ οι Ρώσοι παρέμειναν ουραγοί με τρεις νίκες.

Απόλυτη ισορροπία επικράτησε στο πρώτο ημίχρονο, με φουλ επιθετικές τις δύο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο που έληξε ισόπαλο με 21-21 και.... φουλ αμυντικές στο δεύτερο, με επιμέρους σκορ 9-10 και την Μακάμπι να πηγαίνει στην ανάπαυλα με το ρευστό υπέρ της 30-31.

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φάνηκε ξεκάθαρα στην τρίτη περίοδο, όταν η Μακάμπι πάτησε το γκάζι με Χάντερ πρωταγωνιστή, τους περιφερειακούς να βρίσκουν τον δρόμο προς το καλάθι και συνολικά αποτελεσματική άμυνα, να φτάνει στο +20, 59-39 λίγο πριν την λήξη της περιόδου η οποία τελείωσε με σκορ 42-59 και κανέναν να μην αμφιβάλλει για την εξέλιξη του αγώνα...

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ:  Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένα στοίχημα για την φετινή Μακάμπι, με... ελληνικές ευχές να βγει και σταδιακά δείχνει να προσαρμόζεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και να καλύπτει τις απαιτήσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο οποίος τον εμπιστεύεται όλο και περισσότερο και παίρνει πράγματα από αυτόν.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με παθητικό 9 πόντων στην δεύτερη περίοδο και 12 στην τρίτη, που έγιναν διψήφιοι με "σκοτωμένο" τρίποντο στην εκπνοή, η Μακάμπι δεν θα μπορούσε παρά να έχει εύκολο έργο στην Αγία Πετρούπολη αφού αφόπλισε πλήρως τον αντίπαλό της.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ