23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρέλαβαν τα… έπαθλα οι τυχεροί του μεγάλου διαγωνισμού του Basketa.Gr

Με αναγκαστικές... τροποποιήσεις, αφού η ΑΕΚ και προκρίθηκε στο final four και, κυρίως, το έφερε στην Ελλάδα και  στο ΟΑΚΑ, σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά ο μεγάλος διαγωνισμό του Basketa.Gr με το Basketball Champions League. 

Στην πρώτη σεζόν αυτής της συνεργασίας, το Basketa.Gr σε συνεργασία με τους διοργανωτές και τις τρεις ελληνικές ομάδες, πρόσφερε σε κάθε εντός έδρας αγώνα από τέσσερα εισιτήρια ενώ παράλληλα εξελισσόταν ο μεγάλος διαγωνισμός. 

Το... έπαθλο ήταν προγραμματισμένο να παράσχει ένα πλήρες πακέτο ταξιδιού, διαμονής και φυσικά εισιτηρίων για τον τόπο του final four στον μεγάλο τυχερό, ο οποίος εν τέλει ήταν λίγο... άτυχος, αφού η κλήρωση ανέδειξε άνθρωπο που μένει και στην Αθήνα. 

Παρ' όλα αυτά, ο κύριος Χρήστος Κωνσταντίνου, δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την προσφορά που μετατράπηκε σε δύο VIP εισιτήρια για τους αγώνες του final four, τους οποίους θα απολαύσει μαζί με τον αδελφό του, όπως επίσης και από ένα αναμνηστικό t-shirt και κασκόλ του final four για τον καθένα.

Το Basketa.Gr ευχαριστεί όλους τους αναγνώστες για την αθρόα συμμετοχή στους διαγωνισμούς και δεσμεύεται για ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια!

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ