23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Στα ρεπό από το μπάσκετ… κυνηγάει ληστές! (vids)

Ο ΝτεΜάρ Ντε Ρόζαν πρωταγωνίστησε σ' ένα ιδιαίτερο περιστατικό που έγινε γνωστό και προκάλεσε εντύπωση!

Στα 31 του χρόνια ο σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς έχει προλάβει να πετύχει αρκετά στα παρκέ του ΝΒΑ, αλλά κι έξω από αυτά. Εκτός από τις σπουδαίες του επιδόσεις στα γήπεδα, δεν φοβήθηκε να αποκαλύψει ότι πάσχει από κατάθλιψη και πλέον συμβουλεύει όσους αθλητές μπορεί να αισθανθούν παρόμοια μ' εκείνον.

Στις 19/11 όμως πρωταγωνίστησε σ' ένα περίεργο συμβάν... Ένας επίδοξος ληστής βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και τον είδε η μία από τις δύο κόρες του την ώρα που έπαιζε. 

Ο Ντε Ρόζαν δεν δίστασε κι ανέλαβε δράση, κυνηγώντας τον νεαρό άνδρα κι απομακρύνοντάς τον από τον χώρο.

Ο τελευταίος πάντως επέστρεψε στην είσοδο του σπιτιού του και τελικά συνελήφθη, καθώς η εταιρεία φύλαξης της περιοχής, κάλεσε την αστυνομία...

Όπως είναι λογικό, ο άλλοτε άσος των Τορόντο Ράπτορς και τέσσερις φορές All Star, απέδειξε ότι οι ικανότητές του δεν περιορίζονται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές. 

Ο ίδιος ο ληστής πάντως αποκάλυψε ότι ο στόχος του δεν ήταν να βρεθεί στο σπίτι του Ντε Ρόζαν, αλλά σ' ένα γειτονικό στο οποίο διαμένει το μοντέλο Κάιλι Τζένερ. Από λάθος όμως μπήκε στην αυλή του χρυσού ολυμπιονίκη του 2016 κι αυτό δεν του βγήκε σε καλό.

Όσον αφορά τις επιδόσεις του στο ΝΒΑ, ο Ντε Ρόζαν προετοιμάζεται για ακόμα μία σεζόν στα «σπιρούνια», όπου είχε μετακομίσει παρά τη θέλησή του, όταν οι Ράπτορς τον αντάλλαξαν για τα μάτια του Καουάι Λέοναρντ. Ο τελευταίος τους είχε δικαιώσει αφού τους οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους το 2019.

Σε 820 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ο 31χρονος γκαρντ-φόργουορντ έχει σκοράρει κατά μέσο όρο 20 πόντους ανά αγώνα, επίδοση διόλου ευκαταφρόνητη... Πλέον ίσως άνοιξε για εκείνον ένας διαφορετικός δρόμος όταν αποσυρθεί από τα παρκέ, καθώς μπορεί να εργαστεί και ως αστυνομικός.

Δείτε τον σε δράση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ