26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Παράταση στην αβεβαιότητα

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει κάνει το πλάνο του όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα στελεχωθεί η ομάδα του Άρη και περιμένει να ανάψει το πράσινο φως από τη διοίκηση Λάσκαρη ώστε να αρχίσει να υλοποιεί το μεταγραφικό σχεδιασμό, έστω και με τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν φέτος. Όμως πράσινο φως δεν ανάβει και κανείς δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πότε θα ανάψει (ή ακόμα και αν θα ανάψει...). Πράγμα που αρχίζει σιγά σιγά να έχει αντίκτυπο και στα σχέδια που κάνει ο προπονητής.

Ήδη ένας από τους στόχους χάθηκε. Ο λόγος για τον Αμερικανό σέντερ Τζουβόντε Ρέντικ, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή χρονιά με τον Κολοσσό και ο Γιαννάκης τον ήθελε, καθώς είναι αθλητικός και ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού, που έχει στο μυαλό του να εφαρμόσει. Πριν από μερικές ώρες, όμως, έκλεισε στη βελγική Μονς και έπαψε να αποτελεί στόχο. 

Την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιαννάκη και περιμένει να του παρασχεθούν ορισμένες εγγυήσεις για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Οι εγγυήσεις όμως δεν έχουν παρασχεθεί ακόμα και η μεταγραφή βρίσκεται στον αέρα. Κανείς μάλιστα δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Βασιλόπουλος να βαρεθεί να περιμένει και να πάει αλλού.

Γενικώς, όσο επιτείνεται η αβεβαιότητα, τόσο μεγαλώνει η ανησυχία, καθώς μάλιστα ούτε από το μέτωπο των περσινών οφειλών υπάρχουν νέα. Κι εκεί το πράγμα μπορεί να γίνει επικίνδυνο, αν αρχίσει η FIBA να εκδίδει αποφάσεις και στο τέλος να επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ