24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παράταση για Βενεζουέλα, μηδενισμός για Παρθένους Νήσους (vids+pics)

Στην κορυφή του ομίλου της παρέμεινε η Βενεζουέλα μετά τη νίκη της με 79-78 στην παράταση επί της Δομινικανής Δημοκρατίας στο «Forum» της Βαλένθια.

Ακόμα ένα βήμα προς την Κίνα έκαναν οι γηπεδούχοι, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 για την Αμερικανική Ζώνη. Με το Χοσέ Βάργκας να έχει 21π., το Νέστορ Κολμενάρες 16π. και το Μίγκελ Ρουίζ 11 ριμπάουντ επιβλήθηκαν των παικτών του Μέλβιν Λόπεζ και διατηρήθηκαν στην κορυφή του Ομίλου F. Ο Χέισλερ Γκιλέντ (16π., έξι ασίστ), με λέι απ, ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 68-68, στην κανονική περίοδο της αναμέτρησης. Ο Βίκτορ Λιζ με 25π., εφτά ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, αλλά και τρία λάθη ξεχώρισε για τους ηττημένους.

https://www.youtube.com/watch?v=faET4YL0TJA

https://www.youtube.com/watch?v=8zmMdmOagak

Η Βραζιλία, από την πλευρά της, πήρε ξεκούραστα με 20-0 τη νίκη απέναντι στις Παρθένους Νήσους. Οι φιλοξενούμενοι μηδενίστηκαν ύστερα από απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης καθώς δεν κατάφεραν να φθάσουν έγκαιρα στην Γκοϊάνια για την αναμέτρηση με τους Βραζιλιάνους στην «Goiania Arena». Η ομοσπονδία της χώρας είχε ήδη ενημερώσει, πριν από το ματς, τη FIBA για την αδυναμία της να μεταβεί στη βραζιλιάνικη πόλη, καθώς όπως υποστήριξε δεν κατέστη δυνατό να βρει αεροπορική ανταπόκριση, και η τελευταία θα διεξάγει τώρα έρευνα για να διαπιστώσει ακριβώς τη συνέβη και οδηγηθήκαμε στην ακύρωση της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα (Όμιλος F):
Βενεζουέλα-Δομινικανή Δημοκρατία 79-78
Βραζιλία-Παρθένες Νήσοι 20-0 ά.α.

Η βαθμολογία:
1. Βενεζουέλα 15 (7-1)
2. Βραζιλία 14 (6-2)
3. Καναδάς 13 (6-1)
4. Δομινικανή Δημοκρατία 13 (5-3)
5. Παρθένες Νήσοι 9 (2-6)
6. Χιλή 8 (1-6)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ