23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παράπονα Μίλωνα για Μπούκα

Κάποιες φορές οι ανακοινώσεις και τα παράπονα έχουν μεγαλύτερη σημασία όταν προέρχονται μετά από μια νίκη.

Έτσι, παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας εξέφρασε η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, το σύνολο από την Νίκου Καραγιάννη παραπονιέται για τα σφυρίγματα του πρώτου διαιτητή, Μπούκα ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση «όχι μόνο ήταν προκλητικός απέναντι στην ομάδα αλλά αποτελεί κίνδυνο για το άθλημα και την υπερπροσπάθεια αθλητών και παραγόντων».

Η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς μόλις στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας (25/11 απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας), αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με το θέμα “διαιτησία” και παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα για τον Μίλωνα. 

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Μπούκας, όχι μόνο ήταν προκλητικός απέναντι στην ομάδα μας σε όλο το παιχνίδι, δίχως να εφαρμόζει στοιχειώδεις κανόνες διαιτητικής, αλλά τα λάθη στα οποία υπέπεσε θέλουμε να πιστεύουμε πως οφείλονται στην δική του ανικανότητα και μόνο. Η στάση και η αντίληψη του συγκεκριμένου διαιτητή για τον ρόλο του αποτελεί κίνδυνο για το άθλημα και την υπερπροσπάθεια αθλητών και παραγόντων. 

Ο Μίλωνας αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, έχει σχεδόν 100 χρόνια ιστορία, υπηρετεί το άθλημα με ακεραιότητα και υπερηφάνεια και καταστούμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε να παίζει κανένας με την ιστορία του και δη διαιτητές του διαμετρήματος Μπούκα. 

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να συγχαρούμε την κυρία Γρίβα για την δίκαιη, 50-50, προσέγγιση, η οποία πολύ σωστά μεταξύ άλλων καταλόγισε και τεχνική ποινή στον πάγκο της ομάδας μας ενώ κατά γενική ομολογία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αντιθέτως με τον ανεπαρκή και επιμελώς επικίνδυνο Μπούκα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ