23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παράπονα Αταμάν για τους διαιτητές και ένσταση

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στο νήμα την Αναντόλου Έφες στην Πόλη και ο Εργκίν Αταμάν έκανε επίθεση στους διαιτητές μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο ακόμη και για ένσταση.
«Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Θεωρώ πως κυριαρχήσαμε. Βρεθήκαμε στο +14, αλλά χάσαμε τη διαφορά στην τελευταία περίοδο, στη διάρκεια της οποίας κάναμε πολλά λάθη. Στα τελευταία πέντε λεπτά δεν βάλαμε τα σουτ που είχαμε βάλει στα προηγούμενα 35. Η Ρεάλ πήρε δυο φορές το προβάδισμα μία στην αρχή και μία στο τέλος και πήρε το παιχνίδι. Δείξαμε σε όλους πως μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές Ευρωλίγκας. Θέλω περισσότερο σεβασμό! Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση γιατί θεωρώ πως οι διαιτητές έκαναν σοβαρά λάθη. Έκαναν ένα καθοριστικό ρόλο με το χρόνο. Η Ρεάλ πήρε επίθεση 14’’, ενώ έπρεπε να έχει 4’’ στη διάθεσή της μετά την τεχνική ποινή στον Ντάνστον. Το είπαμε 2-3 φορές αλλά μας είπαν «όχι». Αυτός είναι ο κανονισμός. Θα απευθυνθούμε στην Ευρωλίγκα και θα ζητήσουμε επανάληψη του αγώνα».
Για την ιστορία να πούμε πως ο αγώνας έληξε 82-84 και πως διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Γιόβτσιτς, Παστούσιακ, Φούφης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ