17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Παράθυρο» στη Βικτώρια (pics)

Σε δύο πόλεις στην Πολιτεία Βικτώρια θα δώσει η Εθνική Αυστραλία τους επόμενους τρεις αγώνες της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Τα «καγκουρό» συνεχίζουν στη δεύτερη φάση των προκριματικών, με στόχο την πρόκρισή τους στα τελικά της Κίνας. Στα πρώτα τρία παιχνίδια τους υποδέχθηκαν στην Αδελαΐδα την Ιαπωνία και στη Μελβούρνη τις Φιλιππίνες και την Κινεζική Ταϊπέι κι έκαναν με άνεση το «τρία στα τρία» στη Ζώνη Ασίας-Ωκεανίας. Τώρα, θα παίξουν με το Καζακστάν στο Μπέντιγκο, στη Βορειοκεντρική Βικτώρια (17/09), ενώ οι επόμενες δύο αναμετρήσεις τους με το Ιράν (30/11) και Κατάρ (03/12) θα γίνουν και πάλι στην πρωτεύουσα της Βικτώριας, τη Μελβούρνη.

Το «Bendigo Stadium» είναι η έδρα των Μπέντιγκο Μπέιβς που παίζουν στην Νοτιανατολική Αυστραλιανή Λίγκα και των Μπέντιγκο Σπίριτ, γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στο WNBL. «Θα είναι παιχνίδι-ορόσημο για το μπάσκετ της πόλης. Το Μπέντιγκο έχει περήφανη ιστορία στο μπάσκετ και είμαστε σίγουροι πως οι κάτοικοι της περιοχής θα σταθούν στο πλευρό της Εθνικής, η οποία προσπαθεί να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019», ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Άντονι Μουρ.

Η «Margaret Court Arena» βρίσκεται στο πάρκο της Μελβούρνης κι έχει χωρητικότητα πάνω από 7.500 θεατές. Πρόκειται για πολυχώρο, που φιλοξενεί διάφορα αθλητικά και μουσικά γεγονότα, μεταξύ άλλων το Αυστραλιανό Όπεν (τένις). Εξάλλου, αποτελεί μέρος του Εθνικού Κέντρου Αντισφαίρισης. Οι Γιουνάιτεντ Μελβούρνης έχουν κατά καιρούς δώσει παιχνίδια μπάσκετ στην εγκατάσταση. Η οροφή είναι αναδιπλούμενη, οπότε μπορεί ανά πάσα στιγμή το γήπεδο να μετατραπεί από ανοιχτό σε κλειστό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ