21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παράθυρο στη Βαλένθια για το Ευρωμπάσκετ 2022

Ο κορονοϊός έχει φέρει στην αθλητική ζωή για τα καλά τη λέξη "φούσκα". Όπως φαίνεται μετά το ΝΒΑ και την τελική φάση στα πρωταθλήματα της Ισπανίας και της Γερμανίας, σειρά παίρνουν οι Εθνικές Ομάδες. Μία φούσκα μάλιστα αναμένεται να δημιουργηθεί στη Βαλένθια.

Δύο δημοσιογράφοι ο Ισραηλινός Γιακόβ Μεϊρ και ο Ισπανός Τσέμα ντε Λούκας αναφέρουν πως Ισπανία, Ρουμανία, Ισραήλ και Πολωνία θα παίξουν στο πρώτο παράθυρο, αυτό του Νοεμβρίου, στη Βαλένθια. Είναι άλλωστε η πόλη που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την τελική φάση της Liga Endesa και έχει και τις εγκαταστάσεις και την εμπειρία πλέον.

Το βασικότερο είναι βέβαια να δούμε αν τελικά θα γίνουν αγώνες το Νοέμβριο, καθώς με τον κορονοϊό να δίνει δυναμικά το "παρών" του σε όλη την Ευρώπη ξανά, ίσως το πρώτο παράθυρο να ανοίξει τελικά τον Φεβρουάριο. Κυρίως, γιατί υπάρχει το περιθώριο χρονικά με το Ευρωμπάσκετ να έχει μεταφερθεί το 2022. Τα προβλήματα άλλωστε, καθαρά πρακτικά, παραμένουν πολλά και με τις πτήσεις από και προς κάποιες χώρες, αλλά και με την υποχρεωτική καραντίνα στην οποία θα πρέπει να μπουν μετά το ταξίδι τους τα μέλη της κάθε αποστολής.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ