27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Παράγοντας της χρονιάς πρώην πρωταθλητής Ευρώπης!

Τον θυμάστε τον Τράγιαν Λάνγκντον; Έναν από τους καλύτερους Αμερικανούς σουτέρ που έπαιξαν ποτέ στα μέρη μας, πρωταθλητή Ευρώπης δις με την ΤΣΣΚΑ της δεκαετία του 2000 και γενικά έναν από τους παίκτες που δημιούργησαν καλό όνομα παίζοντας στην Ευρωλίγκα.

Πλέον έχει σταματήσει να παίζει μπάσκετ και βαδίζει στο σωστό δρόμο για να γίνει ένας πολύ επιτυχημένος παράγοντας στις ΗΠΑ. Στην τρίτη του σεζόν ως τζένεραλ μάνατζερ των Λονγκ Άιλαντ Νετς αναδείχθηκε παράγοντας της φετινής χρονιάς στη G-League, τίτλος καθ' όλα τιμητικός στο ξεκίνημα της παραγοντικής του καριέρας.

Ο Λάνγκντον προσέλαβε τον κόουτς Ουίλ Ουίβερ, ο οποίος οδήγησε τους Λονγκ Άιλαντ Νετς στο καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο της G-League και στο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, όπου είναι και το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο. Επιπλέον επέβλεψε την ανάπτυξη των δύο ταλαντούχων Ευρωπαίων, Ρόντιον Κούρουκς και Ντζάναν Μούσα, οι οποίοι πλέον διαπρέπουν στο ΝΒΑ με τους Μπρούκλιν Νετς, θυγατρική των οποίων είναι η ομάδα του Λονγκ Άιλαντ.

Ο Λάνγκντον είναι ταυτόχρονα βοηθός τζένεραλ μάνατζερ στους Μπρούκλιν Νετς, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αργήσει να έρθει ο καιρός που θα κάνει το επόμενο βήμα στο ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ