21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Παππάς: “Τον Μπουρούση τον αγαπώ”

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ιταλία ο Νίκος Παππάς, που ήταν εκτός 12άδας, τοποθετήθηκε επί των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει σοβαρό επεισόδιο με τον Γιαννη Μπουρούση τις προηγούμενες μέρες. Υποβάθμισε το συμβάν, δηλώνοντας πως με τον Μπουρούση είναι φίλος και τον αγαπά, ενώ τόνισε πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό

"Με τον Μπουρούση μέσα στη σεζόν τσακωνόμουν κάθε τριες μέρες και κάθε δυο μέρες πηγαίναμε για φαγητό μετά κάναμε παρέα. Ο Γιαννης είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα, είναι φίλος μου και τον αγαπώ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το κλίμα είναι μια χαρά", δήλωσε. 

Αναφέρθηκε επίσης στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας δεν ζήσαμε πολλά με τον Γιάννη, αλλά συνεχίζουμε. Είμαστε 12 παίκτες πολύ αξιόλογοι που θα δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό".

Όσο για το δικό του τραυματισμό, είπε: "Έκανα μια μαγνητική το πρωί, έχω ένα σπασμό, δεν θα πάω στην Κίνα για εξετάσεις, μην αγχώνεσαι. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι έτοιμος πιστεύω".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ