21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπούτσι όπως τους αρέσει (pics)

Παπούτσια στα χρώματα της αρεσκείας τους θα μπορούν να χρησιμοποιούν από τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2018-2019, οι παίκτες του ΝΒΑ.

Οι NBAers είχαν μέχρι στιγμής περιορισμό στις επιλογές τους, καθώς ήταν υποχρεωμένοι τα αθλητικά παπούτσια τους να είναι αντίστοιχα στα χρώματα της φανέλας της ομάδας ή να καλύπτονται στην πλειονότητά τους (51%) από άσπρο ή μαύρο χρώμα. Σύμφωνα με το ESPN, ο κανονισμός αποφασίστηκε να αλλάξει από το καινούριο πρωτάθλημα, με τους παίκτες να μπορούν πλέον να εκφραστούν ελεύθερα μέσω των παπουτσιών τους, φορώντας ακριβώς εκείνο που τους αρέσει ή τους αντιπροσωπεύει.

Αντίθετα, θα παραμείνει ο περιορισμός όσον αφορά στα σχέδια ή τα λογότυπα που δεν έχουν σχέση με το σήμα του ΝΒΑ ή της ομάδας στην οποία αγωνίζονται. Όπως ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια, σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει οι παίκτες να πάρουν πρώτα την έγκριση της διοργανώτριας αρχής για να τα χρησιμοποιήσουν, αφού η ελευθερία έκφρασης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει και τα όριά της.

Θυμηθείτε εντυπωσιακά παπούτσια που δεν κατάφεραν να φορέσουν σε επίσημο ματς οι Κώστας Κουφός και Γιάννης Αντετοκούνμπο και, κάποια άλλα, που επέτρεψαν στον «Greek Freak» να τα φορέσει σε All Star Game…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ