27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Παπούτσι από χρυσάφι! (vid)

Ο Λόντζο Μπολ του UCLA είναι πολύ πιθανό να επιλεγεί στο νούμερο 1 του ντραφτ του Ιουνίου. Μπορεί να επιλεγεί και πιο χαμηλά, μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, μπορεί και όχι. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε μαζί του και ειδικά με τον πατέρα του. Τον περίφημο Λάβαρ Μπολ, ο οποίος έχει αναλάβει το promotion του γιου του και ήδη έχει κάνει μεγάλο ντόρο στις ΗΠΑ με τις μεγαλοστομίες και τις λοιπές παλαβομάρες του.

Τελευταίο χτύπημά του; Η απόφασή του να λανσάρει αθλητικό παπούτσι με την υπογραφή του γιου του! Προσέξτε, μιλάμε για ένα 19χρονο παιδί, που έχει παίξει όλο κι όλο ένα χρόνο στο κολέγιο και ακόμα δεν έχει γίνει επαγγελματίας. Θα έχει όμως το δικό του παπούτσι! Το ΖΟ2.

Αυτό συνέβη διότι πριν από μερικές εβδομάδες τρεις μεγάλες εταιρείες αθλητικών ειδών, η ΝΙΚΕ, η Under Armour και η Adidas, είχαν αρνηθεί να υπογράψουν συμβάσεις χορηγίας με τον Μπολ, επειδή ο πατέρας του ζητούσε μισά μισά τα δικαιώματα από τα αθλητικά προϊόντα που θα είχαν την υπογραφή του γιου του. Ο Λάβαρ Μπολ δεν πτοήθηκε από την... πόρτα που έφαγε και έβγαλε το παπούτσι μόνος του!

Το εξωφρενικό, ωστόσο, είναι η τιμή του. Ένα ζευγάρι ΖΟ2 κοστίζει 495 δολάρια! Ναι, καλά διαβάζετε. 495 δολάρια, όταν τα παπούτσια με την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν έχουν 185 δολάρια, αυτά με την υπογραφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς κοστίζουν 170 δολάρια και του Κόμπι Μπράιαντ 160! Βεβαίως, υπάρχει και η... σαγιονάρα, που είναι πιο οικονομική. Κοστίζει... μόλις 220 δολάρια!

Φυσικά, όλη η Αμερική γελάει με το παπούτσι του Λόντζο Μπολ και τον πατέρα του και πολλοί είναι αυτοί που τους έχουν πάρει στο... ψιλό. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν θα πουλήσει έστω και ένα ζευγάρι με αυτή την εξωφρενική τιμή. Αλλά το αυτί του Λάβαρ Μπολ δεν ιδρώνει. Και υπόσχεται ακόμα πιο μεγάλες στιγμές στο μέλλον...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ