27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Παπαχατζής: «Να βγάλουμε εγωισμό»

Αποφασισμένους και ανταγωνιστούν θέλει να δει τους παίκτες της ΑΕΚ στον εκτός έδρας αγώνα τους με τον Άρη ο Θανάσης Παπαχατζής.

Η «Ένωση» δοκιμάζεται το Σάββατο (14/10, 17.00) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, κι όπως τόνισε το μέλος του τεχνικού επιτελείου της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ θα πρέπει οι παίκτες να βγάλουν τον απαραίτητο εγωισμό, αλλά και να παίξουν βάσει πλάνου, ώστε να έχουν ελπίδες κατάκτησης του «διπλού».

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που στην έδρα του είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός κι αυτό φάνηκε στην πρόσφατη νίκη του με τη Ζιελόνα Γκόρα για το Basketball Champions League. Εμείς, από την πλευρά μας, πρώτον αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να λύσουμε όλα τα προβλήματα τα οποία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ήττα μας από την Εστουδιάντες, και δεύτερον να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι θα βγάλουμε τον απαιτούμενο εγωισμό και θα βγάλουμε όσα θέλουμε στο παρκέ σε σχέση με το προηγούμενο ματς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ