27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Παπαχατζής: “Δεν θα τα παρατήσουμε”

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Λευκάδα, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Λευκάδας σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς θα λείψει και από αυτόν τον αγώνα, όμως από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου για τον αγώνα με τον Κολοσσό.

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να βρουν κίνητρο για το παιχνίδι στη Λευκάδα και το δίνει με τις δηλώσεις του ο άμεσος συνεργάτης του Μανωλόπουλου, Θανάσης Παπαχατζής, που είπε μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Είναι ένα ματς, που πρέπει να κερδίσουμε.  Είναι σημαντικό για μας να συνδυάσουμε τη νίκη και με μία πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και των πλέι οφ.

Μαθηματικά μπορεί να έχουμε τερματίσει στην τρίτη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι θα τα παρατήσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές.

Πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και πειθαρχία  απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ ανταγωνιστική στην έδρα της. Πρέπει ν’ αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη βελτίωση του παιχνιδιού μας, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα πλέι οφ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ