15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παπαπέτρου: “Φταίμε εμείς, δεν φταίει κανένας προπονητής”

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για όλα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ζαλγκίρις Κάουνας και σε κάποια σημεία έγινε ακόμη και σκληρός με τον εαυτό του και τους παίκτες. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν όλοι, το "βάρος" που πλέον νοιώθουν όλοι, ενώ στάθηκε δίπλα στο τεχνικό επιτελείο.

"Δεν παίξαμε όπως θέλαμε για ένα ακόμη παιχνίδι και δεν πρόκειται να αναζητήσω δικαιολογίες", τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και δεν έμεινε εκεί: "Φταίμε εμείς και κανένας άλλος. Πρέπει να προσπαθήσουμε, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό. Δεν αναζητώ δικαιολογίες, Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη ως παίκτης που είμαι τα πιο πολλά χρόνα εδώ. Το ίδιο κάνουν και οι υπόλοιποι όμως. Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά δεν παραιτούμαστε, δεν προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την κατάσταση. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα για την ομάδα την ίδια και τον κόσμο. Αξίζει μια καλύτερη εικόνα. Είμαστε εξαιρετικά άστοχοι και δεν είναι κάτι απ' έξω που φταίει. Εμάς βαραίνει. Δεν φταίει κανένας προπονητής και καμία τακτική".

Ο ίδιος βρέθηκε σε κακό βράδυ με 2/13 σουτ εντός πεδιάς. Ούτε από αυτό προσπάθησε να ξεφύγει: "Είναι παιχνίδια που νομίζω πως τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Πλησιάζουμε και μετά γκρεμίζονται όλα. Χάσαμε ελεύθερα σουτ, όπως έχασα κι εγώ. Δεν είναι της ποιότητάς μου. Έχω πλήρη επίγνωση του ποιος είμαι όλα αυτά τα χρόνια. Δεν παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Αν είχα βάλει εγώ ένα δύο από τα σουτ πυ έχασα θα βάζαμε πίεση στον αντίπαλό μας.  δεν το κάνεις στα κρίσιμα, χάνεις την ευκαιρία. Συγνώμη από τον κόσμο. Έχουμε πλήρη ευθύνη. Πιστεύω με την ψυχή μου ότι είναι μια κατάσταση αναστρέψιμη".

Αυτό που χρειάζεται για τη συνέχεια, για να ανατραπεί αυτή η εικόνα είναι σύμφωνα με τον Παπαπέτρου "θέμα προσπάθειας, περισσότερης προπόνησης και πνευματικής συγκέντρωσης, συζήτησης" και κατέληξε: "Αν νοιάζεσαι για κάτι, προσπαθείς. Είναι μια κακή περίοδος. Φτάνουμε στην πηγή και δεν πίνουμε νερό. Θέλουμε βελτίωση και προσπάθεια σωματική και ψυχολογική. Δεν έχεις επιλογή, ή τα παρατάς και πηγαίνεις σπίτι σου, ή παλεύεις. Η ομάδα και ο σύλλογος έχει δείξει ότι παλεύουν. Να βγάλουμε σκληράδα και πυγμή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ