22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαπέτρου: “Το τι θέλεις φαίνεται μέσα στο γήπεδο κάθε φορά”

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, έκανε ένα ματς καριέρας με 39 πόντους (9/10 δίποπντα, 6/12 τρίποντα, 3/4 βολές), καταρρίπτοντας κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ του, που ήταν οι 18 πόντοι κόντρα στην Νταρουσάφακα, τον περασμένο Μάρτιο και αγγίζοντας σχεδόν το ρεκόρ πόντων όλων των εποχών, που κατέχουν οι Κάσπαρς Καμπάλα, Κάρλτον Μάγιερς και Αλφόνσο Φόρντ με 41 πόντους.

Όπως είναι φυσικό, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του μετά το τέλος του αγώνα, παρά την πικρή ήττα στον πόντο από την Άλμπα, μετά από δύο παρατάσεις. Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού, αρχικά δήλωσε: "Προφανώς είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς παραπάνω από μία φορά, ακόμα μία φορά χάνουμε ένα ματς στον πόντο και μας πονάει ιδιαίτερα".

Όσο για το αν πονάει παραπάνω για εκείνον μετά την εξωπραγματική εμφάνισή του, που δεν συνδυάστηκε δυστυχώς με νίκη: "Δεν έχει προσωπικά πράγματα εδώ μέσα, είναι ομαδικό και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Προσπαθώ να δουλεύω, να βελτιώνομαι κάθε μέρα, έχω βάλει 100% στο μπάσκετ, εντός και εκτός γηπέδου και προσπαθώ να δίνω το 100%".

Για την κακή άμυνα και για το ότι η άμυνα είναι θέμα θέλησης, που αποκλέιται να λείπει από τον Παναθηναϊκό:" Δεν ξέρω το τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε, το τι θέλεις φαίνεται μέσα στο γήπεδο κάθε φορά. Στα λόγια όλοι θέλουν, 18 ομάδες, όλες θέλουν να πάρουν την Ευρωλίγκα, ποιες κάνουν αυτά που πρέπει για να την πάρουν; Ξαφνικά δεν έγινε καταστροφή, απλά δυστυχώς για ακόμα ένα ματς, φαινόμαστε ότι δεν έχουμε τη συγκέντρωσή μας εκεί που πρέπει, δεν κάνουμε αυτά που πρέπει για να κερδίσουμε το ματς και τρέχουμε και κυνηγάμε".

Για το πως μπορεί να αλλάξει το τσιπάκι: "Πρέπει να κάνεις νίκες. Ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις νίκες και όσο δεν κάνουμε νίκες, είναι κάθε μέρα και πιο δύσκολα".

Για την πεντάδα που έπαιξε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και ειδικά στο φινάλε: "Κάναμε κατάθεση ψυχής νομίζω όλοι, προσπαθήσαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω, να μη σκεφτούμε την κούραση. Συνεχίζεις ένα πλάνο, μας έλειπε ένα μικρό τσακ. Φτάναμε το ματς στους δύο πόντους, στους 4 πόντους, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να ξεφύγουμε, να πατήσουμε το πόδι μας κάτω, χάσαμε το ματς 2-3 φορές στον πόντο, στο τέλος που μπορούσαμε να βάλουμε καλάθι και να κερδίσουμε, πονάει πολύ".

Για το αν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα η κακή άμυνα: "Ναι, η άμυνα στο ξεκίνημα".

Για όσα ακούγονται για την ομάδα τις τελευταίες μέρες: "Θέλω να πω και κάτι τελυταίο για όσα ακούγονται για την ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι εμάς μας πονάει πολύ παραπάνω αυτό που γίνεται, από οποιονδήποτε έξω. Δουλεύουμε σκληρά, προσπαθούμε, προφανώς δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά σίγουρα αν ο κόσμος στεναχωριέται μία, εμείς στεναχωριόμαστε 100".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ