24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παπαπέτρου: “Τιμητικό που είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού” (vid)

Η Ευρωλίγκα, έκανε focus στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον ίδιο να αναφέρεται στην έως τώρα πορεία του στον χώρο του μπάσκετ, στα χρόνια του σε Ολυμπιακό, αλλά και τη μετάβαση στον Παναθηναϊκό. Για τον Παπαπέτρου στο αφιέρωμα της Ευρωλίγκας μίλησαν και οι συμπαίκτες του στους "πράσινους", Νεμάνια Νέντοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Μεγάλωσα μέσα σε μπασκετική οικογένεια καθώς ο πατέρας μου έπαιζε μπάσκετ και συνήθιζε να με διορθώνει και να με βοηθάει να ωριμάσω ως άνθρωπος. Να γίνω αυτό που είμαι σήμερα και στις αποφάσεις που έχω πάρει στην καριέρα μου. Ήταν 100% δικές μου αποφάσεις και αυτό που με έκανε χαρούμενο αυτή τη στιγμή. Αυτό που εγώ ήθελα. Τα πέντε χρόνια μου στον Ολυμπιακό δεν γίνεται να σβηστούν. Είναι κομμάτι του εαυτού μου και είμαι χαρούμενος για αυτή την πρόοδο και για τα όσα είχαμε πετύχει. Όμως αποφάσισα να κάνω ένα διαφορετικό βήμα και να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι αρχηγός και έχω περισσότερες ευθύνες. Και ελπίζω να μαζί με την ομάδα να πετύχουμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και παράδοση. Είναι πολύ τιμητικό που είμαι ο αρχηγός της ομάδας. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές της. Αυτό θέλω. Να κάνω προπόνηση και να είμαι σε θέση να την βοηθάω. Και με την εμπειρία μου στην EuroLeague να βοηθάω τα υπόλοιπα παιδιά. Προσπαθώ να βοηθάω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Σε όλη μου τη ζωή προσπαθώ να δουλεύω πολύ και να κάνω το καλύτερο δυνατόν. Και να είμαι το παράδειγμα για όλα τα άλλα τα παιδιά στην ομάδα".

Από την πλευρά του ο Νεμάνια Νέντοβιτς είπε για τον Παπαπέτρου: 

"Είναι το πρόσωπο του Παναθηναϊκού και ήταν πολύ σημαντικό να τον κρατήσουμε. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του μίλησα πολύ, όταν είδα ότι υπάρχει πιθανότητα να μείνει επικεντρώθηκα στο να μείνω στον Παναθηναϊκό".

Στη συνέχεια ο Παπαγιάννης δήλωσε:

"Φέρνει πραγματικά πολύ εμπειρία από αυτή που έχει από τα προηγούμενα χρόνια και ξέρει ακριβώς τώρα που να βρίσκεται σε συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού, πότε να παίξει το σωστό σύστημα ή πότε να κάνει τη σωστή πάσα. Είναι πολύ ξεχωριστός και μας βοηθά".

https://youtu.be/gwN46z1Uv44



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ